Frans vispannetje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de cider in een kookpot. Voeg de mosselen toe en laat 3 à 5 min koken terwijl u zachtjes roert. Zet de mosselen aan de kant en bewaar het kookvocht. Maak de kookpot schoon. Bak de look, de sjalotjes , selder en prei in wat boter en laat 7 à 10 min staan op een zacht vuurtje. Voeg de champignons bij en laat gedurende 4 à 5 min pruttelen. Doe er het kookvocht van de mosselen, de laurier, de stukjes vis en de garnalen bij en laat 3 à 4 min doorkoken. Voeg de room en de mosselen toe en laat 2 min op een zacht vuurtje koken. Kruid ze, snipper er verse peterselie over en dien onmiddellijk op

Frans vispannetje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterraan vispannetje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJslands vispannetje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaans vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollands vispannetje
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stokjesbrood Russische salade
40 min Snack
Bekijk recept
Stokjesbrood gegrilde paprika en ansjovis
15 min Snack
Bekijk recept
Provençaalse tonijnschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept