Garnalen met Zoet-zure saus

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 * De knoflook pellen en fijn hakken, zaad en zaadlijsten verwijderen van de paprika en in dobbesteentjes snijden. Deze in de olie fruiten, de gepelde, ontpitte en vergruisde tomaten en de uitgelekte ananasstukjes bijvoegen.
  • 2 * Aanlengen met de bouillon, ananassap, azijn en sojasaus, de suiker en het in een beetje water aangelengd maïszetmeel bijvoegen Op een laag vuur onder voordurend roeren laten indikken.
  • 3 * De garnalen in gezouten ziedend water of op stoom 3 à 4 minuten koken. ze pellen en opdienen met de saus. U kan de garnalen ook in beignetdeeg wentelen en in de frituur bakken

Garnalen met Zoet-zure saus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept