Tijgergarnalen met kokos en rode curry

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de ajuin in olijfolie. Roer currypasta erdoor en voeg de kokosmelk toe en breng het geheel aan de kook. Leg de gepelde garnalen in de saus laat ze ongeveer 4-5 min garen tot ze opkrullen. Peper en zout toevoegen naar smaak. Schik de garnalen op bord en lepel de saus er rond. Indien u het iets kruidiger wilt, kunt u er gehakte koriander aan toevoegen.
  • 2 Opdienen met frieten, pasta, rijst of gebakken aardappeltjes.

Tijgergarnalen met kokos en rode curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept