Gepocheerde zalm met kruidenmosterdsausje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan water aan de kook en pocheer hierin de stukken zalm gedurende 6 minuten, of stoom ze gaar, laat goed uitlekken, maar hou warm. Doe de overige ingrediënten (op kamerthemperatuur) in de keukenrobot en mix tot een gladde saus. Voeg indien nodig wat water toe, breng op smaak met pezo.Serveer de zalm op warme borden met gekookte krielaardappelen en nappeer gedeeltelijk met het kruidenmosterdsausje.

Gepocheerde zalm met kruidenmosterdsausje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept