Omelet met mosterd

6
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de Solo met de mosterd, honing en 1/2 eetlepel dille. Kruid met zout en rol de Solo in plasticfolie. Laat de mosterd en de Solo opstijven in de koelkast. Snij de tomaten in stukken en doe ze in een keukenmachine. Pureer de tomaten en voeg, terwijl de machine draait, de olie, azijn, zout en peper toe. Giet de vinaigrette door een fijne zeef. Klop de eieren los met de room en de resterende dille. Bak met dit mengsel in wat Solo twee omeletten tot de eieren bijna gaar zijn. Bedek de omeletten met plakjes zalm, laat ze afkoelen en rol ze op in aluminium-folie. Snij de omeletrollen in plakken van 4 à 6 cm. Schik de rolletjes in een ovenschaal en leg een schijfje mosterdSolo op elk rolletje. Zet de schaal enkele minuten onder een hete grill. Dien de rolletjes op met de vinaigrette en verse, gestoofde spinazie.

Omelet met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept