Vislasagne

8
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - spinazie ontdooien
  • 2
    - tomaten ontvellen, ontpitten en in blokjes snijden
  • 3
    - visfilets overlangs doorsnijden
  • 4
    - de courgetten in blokjes snijden en "apart "stoven in olijfolie
  • 5
    - de ui fijnsnijden en stoven in olijfolie
  • 6
    - daarna blussen met witte wijn
  • 7
    - mascarpone, gorgonzola en room toevoegen en op een zacht vuurtje laten smelten
  • 8
    - breng op smaak met peper en zout
  • 9
    - een rechthoekige ovenschotel insmeren met olijfolie1
  • 0
    - oven voorverwarmen op 180°C1
  • 1
    - lasagnebladen schikken op de bodem1
  • 2
    - laagje saus met daarbovenop laagje spinazie1
  • 3
    - kabeljauw opleggen1
  • 4
    - lasagnebladen1
  • 5
    - laagje saus met daarbovenop de courgetten1
  • 6
    - zalm opleggen1
  • 7
    - lasagnebladen1
  • 8
    - garnalenen tomaten opleggen1
  • 9
    - laagje saus2
  • 0
    - afdekken met laag gemalen parmezaankaas- 30 min in een oven van 180°C

Vislasagne is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept