- spinazie ontdooien"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- tomaten ontvellen, ontpitten en in blokjes snijden"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- visfilets overlangs doorsnijden"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- de courgetten in blokjes snijden en \"apart \"stoven in olijfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- de ui fijnsnijden en stoven in olijfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- daarna blussen met witte wijn"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- mascarpone, gorgonzola en room toevoegen en op een zacht vuurtje laten smelten"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- breng op smaak met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- een rechthoekige ovenschotel insmeren met olijfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- oven voorverwarmen op 180°C"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- lasagnebladen schikken op de bodem"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- laagje saus met daarbovenop laagje spinazie"},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- kabeljauw opleggen"},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- lasagnebladen"},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- laagje saus met daarbovenop de courgetten"},{"@type":"HowToStep","text":"16.
- zalm opleggen"},{"@type":"HowToStep","text":"17.
- lasagnebladen"},{"@type":"HowToStep","text":"18.
- garnalenen tomaten opleggen"},{"@type":"HowToStep","text":"19.
- laagje saus"},{"@type":"HowToStep","text":"20.
- afdekken met laag gemalen parmezaankaas- 30 min in een oven van 180°C"}],"recipeYield":"8 "}