Zoek
Hartige muffins met grijze garnalen
4
35 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 g zelfreizend bakmeel
150 ml yoghurt
200 g grijze garnalen
50 g geraspte parmezaanse kaas
1 ei
3 eetlepels Solo vloeibaar
25 g fijngeknipt verse bieslook
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel yoghurtmayonaise
1 eetlepel fijngehakte verse basilicum
75 g rucola
zout en versgemalen peper
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Roer het zelfrijzend bakmeel in een kom met de kaas. Breng op smaak met een snuifje zout en peper.
3
Breek het ei erboven en roer de yoghurt, de Solo Vloeibaar en bieslook erdoor.
4
Schep dit mengsel in een muffinvorm met 12 kleine holtes of in 4 papieren cakevormpjes.
5
Bak de muffins gedurende 15-20 minuten in de oven goudbruin en gaar.
6
Klop het citroensap met mayonaise, basilicum en zout en peper naar smaak tot een dressing en schep er de garnalen door.
7
Verdeel de rucola over vier borden en zet op elk bord drie kleine muffins of een grote muffin in het midden. Verdeel de garnalen tussen de muffins.
8
Hartige muffins met grijze garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige broodtaartjes
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept