Scampi's Christobal

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sjalotten en de look zeer fijn. Stoof ze lichtjes in de pan met een beetje boter.
  • 2 Doe dan de gepelde en gereinigde scampi's erbij. Kruid met peper, zout & cayennepeper.
  • 3 Bak ze 3 minuten op een matig vuur. Voeg er dan 2 koffielepels tomatenpuree bij en roer alles door elkaar. Giet de cognac erbij en flambeer. Blus met de room en laat eventjes inkoken tot gewenste dikte. Bestrooi daarna met bieslook.
  • 4 Serveer de scampi's met tagliatelli of pasta naar keuze.
  • 5 Smakelijk!

Scampi's Christobal is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept