Zoek
kommer en surimi hapje
6
15 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr Surimi
volgens smaak bieslook
2 eieren
2 klein salotjes
4a5 lepels mayonaise met citroen
1 komkommer
zout en peper
Bereiding
1
De eieren 10 min koken
2
onder tussen de surimi grof hakken
3
de sjolotjes fijn hakken
4
de eieren grof hakken
5
bieslook fijn hakken nog wat over laten om te versieren
6
doe nu alles in een schaal en meng de mayonais erdoor
7
en wat kruiden (proeven)
8
snij de kommerer en schijfjes van een 5mm
9
leg er drie op een bord leg er een mooi torreke van de mengeling op1
0
snij de rest vann de bislook in stukjes van 3 cm leg nu overal 3 stukjes bieslook van boven op1
1
je kan dit ook gebruiken als aperitief hapje 1
2
of je kan in plaats van schijfjes ook de komkommer uithollen dat je schaaltjes bekom1
3
de surimi kan je ook vervangen door krab1
4
heel fris ligt en lekker1
5
smakelijk
kommer en surimi hapje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Balansdag lunch Griekse boerensalade met feta
- 10 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte soesjes
75 min -
Bekijk recept
Hapjes met brie
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Chinees hapje van eendenborstfilet met mandarijnjus
30 min
Snack
Bekijk recept
Komkommersoep met tuinkers
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige salade met gegrilde kip en krieltjes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekruid tomatensap
Bekijk recept
Pastasalade Met Zalm
20-30 min -
Bekijk recept