Gerookte zalm met avocado

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 verhit een pan met antiaanbaklaag en laat hier in de amandelschilfertjes mooi bruin bakken.
  • 2 maak de vinaigrette met de mosterd, maïsolie en met de balsamico azijn, breng op smaak met peper en zout.
  • 3 schil de avocado’s, snijd ze doormidden en verwijder de pit.
  • 4 snijd ze vervolgens in smalle reepjes.
  • 5 schik de sneetjes gerookte zalm samen met de sneetjes avocado mooi op 4 bordjes.
  • 6 overgiet het met de vinaigrette en bestrooi de bordjes net voor het serveren met de warme of lauwe amandelschilfertjes.
  • 7 serveer dit voorgerechtje met een stuk geroosterd brood.

Gerookte zalm met avocado is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept