bagna caudo

6
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 breng de room in een zware pan aan de kook en roer regelmatig
  • 2 snij ondertussen de ansjovisfilets in kleine stukjes
  • 3 verhit de boter in een pan, voeg vis en look toe, fruit op en laag vuur
  • 4 laat de look niet bruin worden
  • 5 schenk de room er zachtjes bij en meng goed
  • 6 smaak af met pxz
  • 7 serveer als dipsausje met stukjes rauwe groentjes

bagna caudo is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min Snack
Bekijk recept
Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bagna Cauda
30-60 min -
Bekijk recept
Bagna Caoda
0-10 min -
Bekijk recept