Zoek
bagna caudo
6
30 min
Solo Open Kitchen
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 ml room
45 g ansjovisfilets gezouten
2 teentjes look
10 g boter
rauwe groeten;wortel,bloemkool,selder....
Bereiding
1
breng de room in een zware pan aan de kook en roer regelmatig
2
snij ondertussen de ansjovisfilets in kleine stukjes
3
verhit de boter in een pan, voeg vis en look toe, fruit op en laag vuur
4
laat de look niet bruin worden
5
schenk de room er zachtjes bij en meng goed
6
smaak af met pxz
7
serveer als dipsausje met stukjes rauwe groentjes
bagna caudo is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Cherrytomaatjes gevuld met bagna cauda
20 min
Snack
Bekijk recept
Bagna Cauda (knoflookdip)
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Bagna Cauda
30-60 min -
Bekijk recept
Bagna Caoda
0-10 min -
Bekijk recept