Kabeljauwfilet met Gandaham

2
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De kabeljauw in twee verdelen. De prei in stukken snijden van ongeveer 3 cm en deze goed spoelen in koud water. De prei 10 minuten koken in een weinig gezouten water en dan laten uitlekken. Twee stukken aluminiumfolie klaarleggen, en hierop de prei verdelen. Leg een klontje boter bovenop de prei. De sneden Gandaham dubbel vouwen en op de prei leggen. Hierboven de visfilet leggen en lichtjes kruiden met peper en zout.
  • 2 Eventueel een klein scheutje witte droge wijn erbij doen.
  • 3 De folie dichtvouwen en de uiteinden goed dicht draaien. Gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven aan 180°C laten gaar worden, in de zomer kan dit ook op de BBQ. Opdienen met een lekker gekookt patatje, in de zomer met stokbrood.
  • 4 Drank: een droge witte wijn (Sauvignon blanc).

Kabeljauwfilet met Gandaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken sla met krokante ham en knoflookchips
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Tortilla wrap met geitenkaas en Gandaham
10 min
Bekijk recept
Moeflon met artisjokken, tartufata, Gandaham en een stamppot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met gandaham en perzik
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept