Stoofpotje van zalm:

1
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De ui en de paprika in dobbelsteentjes snijden (brunoise), de zalm ook in kleine stukjes verdelen (ongeveer 1 cm groot), het teentje look fijn snijden. Al deze ingrediënten samen in een stenen ovenschotel doen, kruiden met peper&zout, de kaas erover strooien en alles goed door mekaar roeren. De olijfolie over de mengeling verdelen en de schotel gedurende 40 min in een voorverwarmde oven van 160 °C gaar laten worden. Als je weinig tijd hebt kan dit ook op de hoogste stand in de microgolfoven: eerst 3 minuten zonder de kaas erin, dan de kaas erbij doen, goed mengen en nog eens 3 minuten. Opdienen met aardappelpuree, of stokbrood.
  • 2 Drank: een krachtige Chardonnay.

Stoofpotje van zalm: is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept