Oosterse tijgergarnalen

3
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de ui en knoflook glazig in de olijfolie. Wanneer deze glazig gefruit zijn , de sambal toevoegen en nog ca. 2 minuten laten bakken, voeg ook de paprikareepjes toe en laat eventjes bakken. Voeg de tomatenblokjes toe en roerbak tot je een dikke rulle saus krijgt. Laat eventjes doorsudderen.
  • 2 Voeg de tijgergaralen toe en laat nog wat sudderen. Voeg dan de kokosmelk toe en laat nog even doorwarmen , bind eventueel met een beetje maïzena . Voeg als laatste de koriander toe. Breng op smaak met zwarte peper.
  • 3 Lekker met gekookte rijst en brocoli.
  • 4 Smakelijk!!
  • 5 NB : diepvries tijgergarnalen of scampi eerst ontdooien.

Oosterse tijgergarnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstepap onder een karamellaagje
35 min Nagerecht
Bekijk recept