Noordzeetong met garnalen en champignons

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°. Borstel de champignons schoon en snij in plakjes. Stoof de champignons gaar in de hete solo, kruid met pezo en hou warm. Bak de tongen aan beide zijde lichtbruin in de hete solo, kruid met pezo. Haal uit de pan en laat ze verder garen in de oven. Verwijder overtollig vet uit de pan en roer het aanbaksel los met de visfond, laat even inkoken, voeg de room toe en laat verder inkoken tot gewenste dikte, kruid met pezo. Schep de champignons en garnalen door de saus. Leg de vis op warme borden, garneer met een schijfje citroen en een plukje peterselie. Schep een lepel saus naast de vis en dien op met gekookte aardappelen.

Noordzeetong met garnalen en champignons is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken noordzeetong
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde noordzeetong met remouladesaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetong met wittewijnsaus en Hollandse garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetong met kruiden uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept