Kabeljauw met oesterzwammen

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175°, hete lucht of 200° electrisch.
  • 2 Halveer de kerstomaatjes en leg ze met de snijzijde naar boven op een bakplaat.
  • 3 Besprenkel met 3 el olijfolie, bestrooi met de tijm en de knoflook, kruid met pezo.
  • 4 Rooster ze ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  • 5 Scheur de oesterzwammen kleiner en bak ze op een hoog vuur gedurende 3 à 5 minuten in 2 el solo en 1 el olijfolie, kruid met pezo.
  • 6 Kruid de kabeljauw met pezo en bak de vis gaar in 1 el solo en 1 el olijfolie.
  • 7 Dresseer de vis op warme borden met de tomaatjes, de oesterzwammen, rucola en gekookte aardappelen.

Kabeljauw met oesterzwammen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met romige kalkoen-courgettesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje pulled paddo's
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept