Zoek
Glaasje pompoenpuree met grijze garnalen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/8 stuk pompoen
300 gram grijze garnalen
2 st eideooiers
1/2 bondje peterselie
1/3 flesje hoegaerden bier
1 st citroen
Bereiding
1
Snij de pompoen in kleine blokjes en stoof ze in olijfolie.
2
Wanneer de pompoen gaar is, mix hem en kruid af met peper, zout en citroensap.
3
Doe dit dan in een glaasje, daarna doe je er de garnalen op.
4
Voeg daarna de eierdooiers samen met het bier en klop hem op het vuur tot een sabayon.
5
Kruid de sabayon af met peper en zout.
6
Giet daarna de sabayon op de garnalen en werk af met gehakte peterselie.
7
ps sabayon is niet zo moeilijk om maken, en snel
8
lekker als aperitiefje maar ook als voorgerechtje met nog klein soepje of zo bij
Glaasje pompoenpuree met grijze garnalen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Groene shake van venkel, Granny Smith en verse munt
10 min
Snack
Bekijk recept
Chocoladeperen
20 min
Nagerecht
Bekijk recept