Tonijnspiesjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ketchup met de sojasaus, olie, azijn en een snuifje peper en zout. Snij de tonijnfilet in 16 gelijke porties, maak er mooie, dikke plakken van.
  • 2 2 Doe de tonijn en de marinade in een diepe schaal. Zet afgedekt koel weg en laat op z'n minst 6 uur (indien mogelijk zelfs een nachtje) marineren.
  • 3 3 Prik de gemarineerde tonijnmootjes op spiesjes. Rooster ze 3 à 5 minuten aan elke kant, in de grillpan of onder de ovengrill. Serveer op een bedje van rijst, vermengd met fijngesneden lente-ui en verse dille.

Tonijnspiesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnspiesjes met paprikaboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnspiesjes met wilde rijst
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnspiesjes Met Scherpe Paprikasaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tonijnspiesjes met paprikaboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnspiesjes met wilde rijst
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnspiesjes Met Scherpe Paprikasaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept