Zeebarbeel op Napolitaanse wijze

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontschub de zeebarbelen en maak ze volledig schoon, of laat het doen door de visboer.
  • 2 Verhit zonnebloemolie in een pan en fruit de ui en het teentje look glazig.
  • 3 Voeg de vis toe en laat enkele minuten bakken.
  • 4 Doe er de tomatenblokjes bij, laat even stoven, kruid met zwarte peper, zeezout en oregano.
  • 5 Laat het geheel een 10 tal minuten suddren.
  • 6 Schep de vis op warme borden, napeer met de saus, bestrooi met peterselie en serveer met goudbruin gebakken aardappeltjes en gestoofde groenten naar keuze, boontjes, wortelen, of....

Zeebarbeel op Napolitaanse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappelslaatje met sinaasappel en radijs
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taart met zeebarbeel
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeel, saus van ansjovispasta met balsemico
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept