garnaalkroketten

8
120 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de garnaalkoppen koken in de melk
  • 2 Maak een roux met de boter en de bloem
  • 3 Voeg de roze melk (
  • 15 Ltr) toe, laat koken
  • 4 voeg de eidooiers toe en laat nogmaals koken (kort)
  • 5 Meng er de kaas en de garnalen onder
  • 6 Laat in de koelkast opstijven (1 nacht)
  • 7 Panneer de kroketten in bloem, eiwit en chapelure

garnaalkroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Zalm- en garnaalkroketten
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept