Zoek
garnaalkroketten
8
120 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
garnaalkoppen
2 ltr melk
450 gr bloem
450 gr boter
150 gr gemalen kaas
8 eidooiers
450 gr garnalen
bloem, eiwit, chapelure
Bereiding
1
Laat de garnaalkoppen koken in de melk
2
Maak een roux met de boter en de bloem
3
Voeg de roze melk (
1
5 Ltr) toe, laat koken
4
voeg de eidooiers toe en laat nogmaals koken (kort)
5
Meng er de kaas en de garnalen onder
6
Laat in de koelkast opstijven (1 nacht)
7
Panneer de kroketten in bloem, eiwit en chapelure
garnaalkroketten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm- en garnaalkroketten
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm- en garnaalkroketten
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
240 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketten
25 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Belgische - Oostendse - Garnaalkroketten
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept