Krokante zeetong met julienne van groenten

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de groenten en snij ze in lange, fijne reepjes. Maak de zeetongen schoon, kruid ze met peper en zout en haal ze door de bloem. Verhit wat olijfolie en bak de zeetongen aan bei¬de kanten goudbruin en krokant. Stoom ondertussen de groentejulienne beetgaar. Fileer de zeetongen en schik de filets op voorverwarmde borden. Verhit de boter en kruid met peper en zout. Drapeer groenten op de zeetong en giet er de hete boter over. Bestrooi met fijngehakte bieslook en dien op met aardappelpuree.

Krokante zeetong met julienne van groenten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept