Gestoomde koolvis met spek en groene boontjes

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoom de boontjes gaar en snij ze in kleinere stukjes. Bak de spekreepjes krokant zonder vetstof. Voeg op het laatst de groene boontjes en de gehakte peterselie erbij. Kruid met peper en zout. Wrijf de koolvis in met peper en zout en stoom ze gaar. Laat de sjalotjes bijna helemaal inkoken met de witte wijn. Voeg de room toe, breng aan de kook en voeg op zacht vuur de klontjes boter toe. Meng de koriander eronder en breng de saus op smaak met peper en zout. Schik het spek en de boontjes in het midden van de borden, leg de koolvis erop en lepel er de saus over.

Gestoomde koolvis met spek en groene boontjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Puree, tuinbonen en karbonade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept