Zalmplakjes met risotto en geitenkaas

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de risotto kort aan in olijfolie met de look. Voeg beetje bij beetje kippenbouillon toe en blijf roeren tot de rijst beetgaar is. Bak de zalmfilets. Snij de spinazie fijn en roer ze samen met de geitenkaas door de risotto. Breng op smaak met peper en zout.

Zalmplakjes met risotto en geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje romig zalm-ei
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde zalm met whisky en komkommer met anijs
20 min
Bekijk recept