Gebakken skrei met witte kool in cidersaus

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de kool fijn en stoom ze al dente. Bak de skreifilets goudbruin in olijfolie en kruid met peper en zout. Laat de cider inkoken tot een lichte siroop. Voeg room, peper en zout toe. Haal de pan van het vuur en roer er de koude boter in stukjes door. Giet de saus in een slakom met de uitgelekte witte kool. Meng goed, schep de kool op borden en leg er de skrei op.

Gebakken skrei met witte kool in cidersaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cidersaus met appeltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Normandische wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appeltjes en cidersaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Baby-Lotte met cox-appeltjes en cidersaus
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept