Spaanse gamba’s

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de garnalen en dep ze goed droog. Verhit wat olijfolie in een grote pan en fruit de look, de chilipeper en de citroenschil in 1 min goudbruin. Voeg de gamba's toe en roerbak ze 2 min op matig vuur. Dek de pan af en laat de gamba's 5 min zacht gaarbakken. Kook de rijst beetgaar. Neem de pan van het vuur en schep de amandelen, de peterselie en het citroensap door de gamba's. Serveer ze heet met de gekookte rijst.

Spaanse gamba’s is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept