Pikante mosselen in witbier

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de mosselen schoon en verwijder kapotte of geopende schelpen. Giet het bier in een goed sluitende, hoge kookpan. Voeg de uien, het fijngesnipperd pepertje en de tuinkruiden toe en breng aan de kook. Sudder de ui in 5 min zacht. Giet de mosselen erbij en kruid flink met peper. Dek af en laat 5 min koken tot al de schelpen open zijn. Schud de mosselen regelmatig op.

Pikante mosselen in witbier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselmaaltijd met bier
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Emulsie van aardbeien met witbier, chantilly van plattekaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met spek en gestoofde groenten
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in biersaus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept
Huevos a la flamenca
Lunchgerecht
Bekijk recept