Dim sum met garnalen

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de prei in kleine ringen en blancheer ze 1 min in kokend water. Meng de garnalen met de room en de prei en breng op smaak met wat zout. Leg de wontonvellen op een snijplank en lepel op elk vel wat garnalen. Maak de randen van de vellen nat en vorm er mooie driehoekjes van. Verhit een wok en doe er olijfolie in. Leg de pakjes naast elkaar en bak ze 2 min. Giet er voorzichtig het water bij en laat de dim sum onder deksel 5 min stomen tot het water is opgenomen. Meng de sojasaus, de sesamolie en 2 el olijfolie voor het dipsausje en serveer bij de dim sum.

Dim sum met garnalen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Dim sums met garnalen en waterkastanje
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Dim Sum van Jenny
45 min-
Bekijk recept
Siu Mai dimsum
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Dim Sum Met Teriyakisaus
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept