Sint-jakobsvruchten met curry

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Plet ze met een vork en meng er olijfolie doorheen ongeveer 1 tas. Kruid met pezo. Kook het citroensap, de honing en het currypoeder gedurende 1 min. en voeg nadien de zonnebloemolie toe, ongeveer 1 tas, goed roeren. Snijd de appel in kleine blokjes en meng onder het vocht. Bak de sint-jakobsvruchten gedurende 2 min. in een scheutje olie aan elke kant. Breng op smaak met pezo. Verdeel de geplette aardappelen in een dresseerring over vier warme borden en leg de sint-jakobsvruchten er bovenop en werk af met vinaigrette.
  • 2 Versier met een takje platte peterselie of koriander.

Sint-jakobsvruchten met curry is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viskoekjes met rode curry
35 min Snack
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept