Visballetjes met citroenmelisse

4
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Haal de blaadjes van de citroenmelisse en stamp ze fijn. Hak de vis en de garnalen fijn en doe ze in een kom. Leng de harissa aan met het limoensap, los de maïzena op in een bodempje water en voeg alles bij de vis. Doe er het ei, de fijngehakt peterselie en 1 tl zout bij. Meng alles voorzichtig door elkaar en vorm 12 balletjes met het mengsel. Klop het eiwit op met een snuifje zout. Haal er de balletjes door en wentel ze daarna door de panko. Frituur ze goudbruin. Serveer de hete visballetjes met zoetzure chilisaus.

Visballetjes met citroenmelisse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caïpirinha met citroenmelisse
10 min Snack
Bekijk recept
Tofu met rode peper in kokosbouillon
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Soep met wonton van garnaal
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hollandse groentesoep met visballetjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde thaise visballetjes
40 min Snack
Bekijk recept
Kruidige visballetjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept