Miniquiches met asperge en zalm

8
75 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Steek 8 rondjes uit het kruimeldeeg. Bekleed er ingevette taartvormpjes mee. Schil de asperges en snij ze in kleine stukjes. Kook ze beetgaar in licht gezouten water en giet ze af. Klop de eieren en de room los. Kruid met peper en zout. Vul de taartvormpjes met de stukjes asperge en giet er de eieren over. Bestrooi ze met geraspte kaas en bak de quiches 15 min in een voorverwarmde oven op 200°C. Werk de quiches af met plakjes gerookte zalm en blaadjes peterselie. Serveer de quiches zowel warm als koud.

Miniquiches met asperge en zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Miniquiches met groene asperges en garnalen
15 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Miniquiches met postelein en surimi
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Miniquiches met courgette en bresaola
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Miniquiches met shii-take
25 min Voorgerecht
Bekijk recept