Champagnesaus

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Pel en snipper het sjalotje.
  • 2
    - Breng de champagne, azijn, sjalotje, laurier en tijm aan de kook.
  • 3
    - Kook het in tot de helft en zeef het.
  • 4
    - Voeg de room toe aan het ingekookte vocht en laat het nog iets inkoken.
  • 5
    - Voeg de boter en nog een extra scheutje champagne toe en mix de saus schuimig met de staafmixer.

Champagnesaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l’os met champagnesaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Zeeuwse Oesters Met Champagnesaus En Kaviaar
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesaus
10-20 min -
Bekijk recept

Hindegebraad in knapperig jasje met champagnesaus en bospaddenstoelen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Côte à l’os met champagnesaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde Zeeuwse Oesters Met Champagnesaus En Kaviaar
20-30 min -
Bekijk recept
Champagnesaus
10-20 min -
Bekijk recept