Gevulde sardines op Siciliaanse wijze

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kraak de ruggengraat uit de vis net achter de kop en duw de filet plat. Mix het broodkruim, de look, de geraspte parmezaan, de gehakte peterselie en de pijnboompitten grof in de blender. Besprenkel met wat olijfolie. Kruid met flink wat peper en zout. Leg de vulling op de sardines en rol ze dicht. Steek ze vast met een houten prikker. Schik de visjes naast elkaar op een ingevette ovenschotel en bak ze 20 min in een voorverwarmde oven op 180°C.

Gevulde sardines op Siciliaanse wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept