Venetiaanse gamba’s

8
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de gamba's zonder de staarten te verwijderen, Hak het broodkruim, de look en de peterselie fijn. Kneed de peterselie en look door de zachte boter. Voeg er het broodkruim bij en kruid met peper en zout. Verdeel de gamba's over aparte ovenschaaltjes. Bedek ze met het broodmengsel. Bak de gamba’s 10 min in een voorverwarmde oven op 210°C. Versier ze met schijfjes citroen en dien onmiddellijk op.

Venetiaanse gamba’s is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept

Tonijnfilet met Venetiaanse groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis op Venetiaanse wijze
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Inktvis op Venetiaanse wijze
Bijgerecht
Bekijk recept
Venetiaanse Chocolade-amandelkoekjes
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept