Salade van Eburon jonagold

1
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de jonagold, snij hem in 4 stukken en verwijder het klokhuis. Snij de appel vervolgens in brunoise (kleine blokjes). Hak de okkernoten fijn en voeg de stukjes bij de jonagold.
  • 2 Maak een dressing van de eidooier, de graanmosterd en de balsamico. Werk het geheel op met wat maïsolie.
  • 3 Meng deze dressing met de mix van noten en appel.
  • 4 Schik het geheel op een bord.
  • 5 Bak de sint-jacobsschelpen kort en schik ze vervolgens op het bord.
  • 6 Werk af met enkele blaadjes postelein of dille en voltooi het bord door wat dressing naar eigen fantasie aan te brengen.

Salade van Eburon jonagold is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept