Ricottataart met zalm

4
50 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Laat de erwtjes ontdooien. Rol het bladerdeeg uit. Steek er 4 rondjes uit van 15 cm diameter. Leg het deeg in de bakvormpjes en prik er met een vork gaatjes in.
  • 3 Meng de melk met de ricotta, de emmentaler en de eieren. Kruid flink met pezo en nootmuskaat.
  • 4 Snij de zalm in repen. Verdeel deze met de erwtjes over de bakvormpjes.
  • 5 Giet er het eiermengsel over en bak de taartjes in 30 minuten goudbruin.
  • 6 Garneer met grofgesneden bieslook.
  • 7 Deze taartjes kunt u in de koelkast of diepvries bewaren om later op te warmen.

Ricottataart met zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Pesto-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-ricottataart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept