scampi's gevuld met kaas

8
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi's maar laat de staart er nog aan. Snij de scampi's langs de buikzijde voor tweederde open en vul ze op met een theelepel geraspte gruyerekaas.
  • 2 Bak ondertussen het spek. Zorg ervoor dat het spek nog plooibaar is en laat het op keukenpapier uitlekken en afkoelen.
  • 3 Druk de opgevulde scampi's goed aan en wikkel er een reepje spek rond. Spies het reepje spek en de scampi's met een tandenstoker vast.
  • 4 Bak de scampi's in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 6-8 minuten. Draai ze halverwege om. Dien de scampi's warm op.

scampi's gevuld met kaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept