Zalm met een mosterdsausje

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de zalmfilets met wat citroensap en laat 10 minuten marineren op kamertemperatuur. Verwijder zaad en zaadlijsten van de paprika en snij deze in kleine blokjes. Was de prei grondig en snij in dunne ringen.
  • 2 Maak de saus: Meng de room met 1 à 2 tl citroensap en de mosterd, maak warm, niet koken. Verhit 2 el olie in een pan en stoof de paprika en prei glazig en beetgaar, kruid met pezo en hou warm.
  • 3 Verhit wat olijfolie in een andere pan en bak op een hoog vuur de zalm rosé, kruid met pezo.
  • 4 Schik de zalm op warme borden, nappeer met de mosterdsaus en garneer met de gestoofde groenten.
  • 5 Serveer met stokbrood of aardappelpuree verrijkt met een scheutje room en eierdooier.

Zalm met een mosterdsausje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-pizza royale
2 uur-
Bekijk recept
Haringtartaar met appel en Apfelkorn
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gerookte Duitse braadworsten met zoete mosterd
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode poon met wortel-saffraanpuree en mosterdsausje
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept