Gegrilde zalm met avocadosalsa

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het korianderpoeder, het komijnpoeder en het paprikapoeder. Kruid met wat peper en een snuifje zout. Snij de zalm in 4 porties en wrijf ze aan alle kanten in met olijfolie en het specerijenmengsel. Laat de zalm 30 min rusten inde koelkast. Schil de avocado en snij het vruchtvlees in repen. Snipper de rode ui en de pepertjes. Meng de avocado, het citroensap, 3 el olijfolie, de fijngehakte koriander, de ui en de pepertjes. Zet de salade in de koelkast. Bak de zalm gaar onder een hete gril. Schik ze op borden en schep er de avocadosalsa naast. Serveer er rijst bij.

Gegrilde zalm met avocadosalsa is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met avocadosalsa
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hamburgers met avocadosalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse taco's met runderspies, mais en koriander
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept