Hartige opgerolde pannenkoek met zalm

4
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak een pannenkoekbeslag van de bloem, melk, eieren en zout en Solo. Smeer de pannekoek in met roomkaas (kruidenkaas) Neem een paar plakken gerookte zalm en bedek de halve pannenkoek hiermee, strooi wat bieslook over de zalm. Rol de pannenkoek strak op en pak hem in met aluminuimfolie, en bewaar in koelkast een paar uur voor gebruik. Snij hem in stukjes van 3 à 4 cm met evt. een prikkertje.
  • 2 Eet smakelijk

Hartige opgerolde pannenkoek met zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept