Zoek
garnalensouffleé
4
45 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
40 gr boter
60 gr bloem
1 l melk
220 gr garnalen
180 gr gemalen gruyere
4 st eieren
1 beetje peper en zout
Bereiding
1
Smelt de boter en voeg er de bloem bij (roux).
2
Breng er de melk aan toe en roer dit goed om.
3
Meng de eigelen eronder samen met de gruyèrekaas en voeg er daarna
4
de garnalen bij.
5
Klop het eiwit op en spatel er dit goed onder.
6
Boter de vuurvaste kommetjes in en vul ze voor 3/4 met het beslag.
7
Zet ze in een op 200°C voorverwarmde oven en bak ze ± 30
8
minuten.
9
De massa komt omhoog en het beslag kan inslaan, als u het uit de oven1
0
haalt; wees dus zeer voorzichtig!
garnalensouffleé is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Garnalensouffle
30-60 min -
Bekijk recept
Garnalensouffle
30-60 min -
Nagerecht
Bekijk recept