garnalensouffleé

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter en voeg er de bloem bij (roux).
  • 2 Breng er de melk aan toe en roer dit goed om.
  • 3 Meng de eigelen eronder samen met de gruyèrekaas en voeg er daarna
  • 4 de garnalen bij.
  • 5 Klop het eiwit op en spatel er dit goed onder.
  • 6 Boter de vuurvaste kommetjes in en vul ze voor 3/4 met het beslag.
  • 7 Zet ze in een op 200°C voorverwarmde oven en bak ze ± 30
  • 8 minuten.
  • 9 De massa komt omhoog en het beslag kan inslaan, als u het uit de oven1
  • 0 haalt; wees dus zeer voorzichtig!

garnalensouffleé is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Garnalensouffle
30-60 min -
Bekijk recept
Garnalensouffle
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept