victoriabaars met zeevruchtensaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 maak een bouillon met het blokje en een halve liter water. pocheer daarin de victoriabaars. verwarm de 2 brikjes alpro cuisine,roer er de 2 koffielepels tomatenpuree en 2 koffielepels visfond onder,kruid met peper en zout. pel de scampi's en snij ze in kleine stukjes en voeg ze samen met het rivierkreeftenvlees bij de warme saus. pel en ontpit de tomaat en voeg ze in klein gesneden stukjes toe aan de saus. laat het niet verder doorkoken of de scampi's en rivierkreeft worden taai. leg de warme vis op het bord en overgiet met de saus.

victoriabaars met zeevruchtensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mie met Chinese zeevruchtensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met zeevruchtensaus & aardappelsoufflé
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Met Zeevruchten
30-60 min -
Bekijk recept
Lasagne Met Zeevruchten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oriëntaalse ovenschotel met victoriabaars
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met peterselie-pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met victoriabaars
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Victoriabaars met prei en paddenstoelenrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept