Zalmtaart met garnaaltjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - leg het bladerdeeg met bijhorend bakpapier in een ovenschotel
  • 2
    - was de garnalen, spoel goed en laat uitlekken, verdeel over de bladerdeegbodem
  • 3
    - snij de gerookte zalm in reepjes en schik boven de garnalen
  • 4
    - spoel 2 tomaten en snij in plakjes
  • 5
    - snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes, verdeel de 2 soorten tomaten over de zalm
  • 6
    - kruid met de gedroogde dille
  • 7
    - verwarm de oven ondertussen voor op 220°C
  • 8
    - giet de room over de bereiding, kruid met peper en zout
  • 9
    - schep de mascarpone met een eetlepel over de schotel1
  • 0
    - strooi 2 handjes gratinmix over de taart en eindig met het zakje geraspte mozzarella1
  • 1
    - zet in de oven en bak gedurende 20 minuten tot alles goed warm is

Zalmtaart met garnaaltjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tasty Tom-trostomaten met garnalen en dragon
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes
10 min Snack
Bekijk recept
Courgette-crèmesoep met Hollandse garnalen
40 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met dragon en tapenade van gedroogde tomaat, grijze garnalen en zure room
Lunchgerecht
Bekijk recept

Zalmtaart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept