- leg het bladerdeeg met bijhorend bakpapier in een ovenschotel"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- was de garnalen, spoel goed en laat uitlekken, verdeel over de bladerdeegbodem"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- snij de gerookte zalm in reepjes en schik boven de garnalen"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- spoel 2 tomaten en snij in plakjes"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- snij de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes, verdeel de 2 soorten tomaten over de zalm"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- kruid met de gedroogde dille"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verwarm de oven ondertussen voor op 220°C"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- giet de room over de bereiding, kruid met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- schep de mascarpone met een eetlepel over de schotel"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- strooi 2 handjes gratinmix over de taart en eindig met het zakje geraspte mozzarella"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- zet in de oven en bak gedurende 20 minuten tot alles goed warm is"}],"recipeYield":"4 "}