Met Hollandse garnalen gevulde paddestoelen

4
20 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Borstel de champignons schoon. Verwijder de steeltjes, hak ze fijn en schep de stukjes in de champignonhoedjes. Champignons gedurende drie minuten opwarmen in magnetron.
  • 3 In pannetje champignonvocht, room en kaas opwarmen. Drie minuten laten inkoken en op smaak brengen met peper en zout.
  • 4 Champignons vullen met garnalen. Saus erover lepelen en versieren met takje peterselie.
  • 5 Serveren op amuselepels op een bordje met papieren kant.
  • 6 Garneren met takje peterselie.

Met Hollandse garnalen gevulde paddestoelen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Knolselderijsoep met paddestoelen
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept