Linguini met champignons en scampi’s

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de linguini al dente in gezouten water.
  • 2 Bak de in plakjes gesneden champignons in een heel hete pan met Solo Vloeibaar Light en het geperste lookteentje. Kruid met peper en zout en bestrooi met peterselieblaadjes.
  • 3 Wentel de scampi’s in Solo Vloeibaar Light en verhit een pan. Doe de scampi’s in de pan wanneer die rookt en bak ze aan beide kanten mooi bruin.
  • 4 Doe de uitgelekte linguini bij de champignons.
  • 5 Verdeel de linguini en de scampi's over de borden en
  • 6 besprenkel met notenolie.

Linguini met champignons en scampi’s is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Scampispiesjes met citrusvruchten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Brochettes met visballetjes zoals in de manga’s
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokantje van asperges en scampis
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguini met scampi's
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sardinefilets Met Linguini
0-10 min -
Bekijk recept