kabeljauwschotel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de visfilets met peper en zout en besprenkel ze met citroensap.
  • 2 Vermeng de smeerkaas met de slagroom, leg op elk filet een volle lepel van het mengsel en klap ze dubbel.
  • 3 Leg de filets dan naast elkaar in een beboterde vuurvaste schotel.
  • 4 Snijd het spek in smalle reepjes en vermeng deze met het paneermeel.
  • 5 Bestrooi de filets met dit mengsel en doe daarop gesmolten boter en citroensap.
  • 6 Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem 10 min in een voorverwarmde oven (200°).
  • 7 Daarna folie verwijderen en de filets 15 min in de oven gaar laten worden.
  • 8 Garneren met tomaat, peterselie en citroen.

kabeljauwschotel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept