Zoek
kabeljauwschotel
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kilo kabeljauwfilets
zout, peper, citroensap
1/8 slagroom
100 gram smeerkaas
50 gram solo
100 gram ontbijtspek in plakjes
2 tomaten
citroen, peterselie
4 eetl paneermeel
Bereiding
1
Bestrooi de visfilets met peper en zout en besprenkel ze met citroensap.
2
Vermeng de smeerkaas met de slagroom, leg op elk filet een volle lepel van het mengsel en klap ze dubbel.
3
Leg de filets dan naast elkaar in een beboterde vuurvaste schotel.
4
Snijd het spek in smalle reepjes en vermeng deze met het paneermeel.
5
Bestrooi de filets met dit mengsel en doe daarop gesmolten boter en citroensap.
6
Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet hem 10 min in een voorverwarmde oven (200°).
7
Daarna folie verwijderen en de filets 15 min in de oven gaar laten worden.
8
Garneren met tomaat, peterselie en citroen.
kabeljauwschotel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met citroenrijst
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwschotel met spekjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met tomaat, paprika en olijven uit de oven
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige kabeljauwschotel met chorizo
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept