visfilets in tomatensaus

2
55 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 3 eetlepels olie in een pannetje, pers de knoflook uit en fruit deze licht. Doe nu de tomaten erbij en kruid deze met oregano, cayennepeper en tijm. Roer alles door en voeg suiker toe. Breng aan de kook en roer regematig. Laat 20 minuten sudderen tot het meeste sap verdampt is. Ovenschaal invetten met 1 eetlepel olie. Doe peper en zout op de vis. Bak de vis in een voorverwarmde oven op 200 graden C. voor 20 minuten. Voeg 1 eetlepel boter toe aan de saus en roer deze erdoor. Schep de saus over de vis en laat deze de laatste 10 minuten mee sudderen. Serveer op een bord met een schijfje citroen erbij.

visfilets in tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visvinken met tijmkrieltjes en courgette
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept