Delicaatje

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
  • 2 Pel de knoflook en snipper fijn.
  • 3 Ontdoe de scampis van hun pantser en verwijder het darmkanaal.
  • 4 Ondertussen kook de tagliatelli gaar.
  • 5 Doe olijfolie in de wok.
  • 6 Fruit de spekblokjes met de ui en de knoflook.
  • 7 Voeg de scampi toe.
  • 8 Na 2 minuutjes roerbakken de Scampi uit de pan nemen.In de pan giet je de room en voeg je de kruidenkaas eraan toe.
  • 9 Even laten inkoken. 1
  • 0 (Voeg eventueel de kreeftpaste,dit is naar eigen smaak!). 1
  • 1 Goed peperen met de molen. 1
  • 2 Voeg op het laast de garnalen toe(ik heb er kwistig meegstrooid!) en de scampi, nietmeer laten koken anders worden de garnalen en de Scampi taai.1
  • 3 Giet de Tagliatelli af en serveer meteen met de saus

Delicaatje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker