Zoek
Delicaatje
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 Sjalotten
4 teentjes knoflook
16 Scampi
250 g Philadelphia met kruiden
250 ml rama crème fine
100 g spekblokjes
250 g Garnaaltjes
witte en groene Tagliatelli
vers gemalen peper naar smaak
1/2 koffielepel kreeftpaste naar eigen smaak
2 eetl olijfolie
Bereiding
1
Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
2
Pel de knoflook en snipper fijn.
3
Ontdoe de scampis van hun pantser en verwijder het darmkanaal.
4
Ondertussen kook de tagliatelli gaar.
5
Doe olijfolie in de wok.
6
Fruit de spekblokjes met de ui en de knoflook.
7
Voeg de scampi toe.
8
Na 2 minuutjes roerbakken de Scampi uit de pan nemen.In de pan giet je de room en voeg je de kruidenkaas eraan toe.
9
Even laten inkoken. 1
0
(Voeg eventueel de kreeftpaste,dit is naar eigen smaak!). 1
1
Goed peperen met de molen. 1
2
Voeg op het laast de garnalen toe(ik heb er kwistig meegstrooid!) en de scampi, nietmeer laten koken anders worden de garnalen en de Scampi taai.1
3
Giet de Tagliatelli af en serveer meteen met de saus
Delicaatje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker