Tijgergarnalen met looksaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de ingredienten van de saus en zet opzij.
  • 2
  • 2Steek de houtskool van de BBQ aan of warm de gasbbq op.
  • 3
  • 3Snij de garnalen open en ontdoe van het darmkanaal,maar laat de pel er aan.Ontdoe van de kop.
  • 4
  • 4Plaats de garnalen in een schaal met platte bodem en giet de marinade er over.
  • 5
  • 5Laat de garnalen marineren in de koelkast.
  • 6
  • 6Grill gedurende 3 min langs bijde zijden.De garnalen zijn klaar als ze lichtroze worden.
  • 7 Ondertussen de marinade met wat room opwarmen en als saus gebruiken.
  • 8
  • 7Onmiddellijk opdienen met stukjes limoen en overstrooien met koriander.
  • 9 Dit gerecht kan zo,met frans brood of met rijst opgedient worden

Tijgergarnalen met looksaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouille van groenten met looksaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese noedels met gehakt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Looksaus
0 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept