Zoek
Tijgergarnalen met looksaus
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
12 grote tijgergarnalen
4 el sojasaus
4 el oestersaus
1 el vissaus
2 el bruine suiker
8 tot 10 teentjes look
1 el limoensap
1 verse rode chilipepertje zonder zaadjes
1 bosje verse koriander
1 verse limoen
Bereiding
1
Meng de ingredienten van de saus en zet opzij.
2
2
Steek de houtskool van de BBQ aan of warm de gasbbq op.
3
3
Snij de garnalen open en ontdoe van het darmkanaal,maar laat de pel er aan.Ontdoe van de kop.
4
4
Plaats de garnalen in een schaal met platte bodem en giet de marinade er over.
5
5
Laat de garnalen marineren in de koelkast.
6
6
Grill gedurende 3 min langs bijde zijden.De garnalen zijn klaar als ze lichtroze worden.
7
Ondertussen de marinade met wat room opwarmen en als saus gebruiken.
8
7
Onmiddellijk opdienen met stukjes limoen en overstrooien met koriander.
9
Dit gerecht kan zo,met frans brood of met rijst opgedient worden
Tijgergarnalen met looksaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ratatouille van groenten met looksaus
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese noedels met gehakt
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Looksaus
0 min
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept