Griet met kappertjes

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg de porties vis in een beboterde platte vuurvaste schotel.
  • 2 Fruit de gehakte ui in olijfolie.
  • 3 Voeg de tomaten, zout en de versgemalen peper toe.
  • 4 Kook het mengsel in 5 minuten tot een dunne puree.
  • 5 Roer de kappertjes, de peterselie en de selderie erdoorheen. Verdeel de saus over de vis.
  • 6 Dek de schotel af en zet de vis 25 minuten in de oven op 200 °C.
  • 7 Dien op met een schijfje citroen.
  • 8 Eet smakelijk.

Griet met kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Saltimbocca van griet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept