Zoek
Griet met kappertjes
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 moten Griet
2 el olijfolie
1 ui
1 blik gepelde tomaten
1 el kappertjes
1 el gehakte peterselie
2 el gehakte slederie
peper en zout
Bereiding
1
Leg de porties vis in een beboterde platte vuurvaste schotel.
2
Fruit de gehakte ui in olijfolie.
3
Voeg de tomaten, zout en de versgemalen peper toe.
4
Kook het mengsel in 5 minuten tot een dunne puree.
5
Roer de kappertjes, de peterselie en de selderie erdoorheen. Verdeel de saus over de vis.
6
Dek de schotel af en zet de vis 25 minuten in de oven op 200 °C.
7
Dien op met een schijfje citroen.
8
Eet smakelijk.
Griet met kappertjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept
Saltimbocca van griet
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Griet met hopscheuten op Vlaamse wijze
0 min
Bekijk recept
Verpakte griet
0 min
Bekijk recept
Aardappelbouillabaisse met griet en ailolie
0 min
Bekijk recept