Scampi op de barbecue

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi en verwijder het darmkanaal.
  • 2 Laat 2 uur marineren in een mengsel van 3 dl water, sap van 1 limoen (enkele eetlepels bewaren voor het dipsausje ) en 6 muntblaadjes.
  • 3 Steek de scampi op een satéprikkertje en besprenkel met olijfolie.
  • 4 Kruid met peper en zout en leg op de barbecue (op aluminiumfolie) tot gaarheid naar keuze.
  • 5 Maak er een dipsausje van de mayonaise, limoensap, munt en peper bij.
  • 6 Smakelijk.

Scampi op de barbecue is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept